Ντέρμπι γοήτρου στο ΟΑΚΑ

Όσο κι αν δεν υπάρχει βαθμολογικό διακύβευμα ένα ντέρμπι… αιωνίων έχει πάντα ιδιαίτερη σήμερα και η δευτεριάτικη (29/1, 19.00) μονομαχία στο ΟΑΚΑ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο Παναθηναϊκός μετρά 13-0 στη φετινή Α1 μπάσκετ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη υποστεί  τρεις ήττες, τη μία από τους «πράσινους» στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα.

Έτσι, το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ δύσκολα θα χαθεί, ακόμα και αν οι «ερυθρόλευκοι» καλύψουν τη διαφορά των τριών πόντων, αφού θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει και δύο ήττες μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματ Λοτζέσκι, που θα προφυλαχθεί εν όψει και του ματς με την Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη ψυχολογίας για να βγει από την αγωνιστική κρίση, αλλά θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Τίλι.

Οι δύο ομάδες θα τα πουν για 132η φορά στην ιστορία της Α1 μπάσκετ, με το «τριφύλλι» να μετρά 69 νίκες έναντι 62. Στην έδρα του είναι το απόλυτο αφεντικό, αφού σε 64 αγώνες έχει πανηγυρίσει 52 νίκες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα