Νταβίντ Λουίζ: «Είχε κλείσει ο κύκλος μου στην Τσέλσι»

Για την απόφασή του να φύγει από την Τσέλσι το καλοκαίρι και να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός, Νταβίντ Λουίζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του δυναμικού ποδοσφαιριστή:
«Όταν ο Μουρίνιο έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε πως το έκανε γιατί έπαψε να αισθάνεται καλά. Το ίδιο και ‘γω. Δεν αισθανόμουν καλά και ήθελα να φύγω. Η Τσέλσι μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο, αλλά εγώ τους είπα ότι δεν αισθανόμουν πλέον, όπως παλιά. Οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν ιστορίες για μένα και τον Μουρίνιο, αλλά ουδέποτε είχαμε κάποιο θέμα. Αυτός ήταν το αφεντικό και αυτός αποφάσιζε ποιοι θα παίζουν και ποιοι όχι.

Ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής με διαφορετικό στυλ. Δεν τον απασχολεί η προσωπική σου ζωή και δεν αναφέρεται καθόλου στα δικά του προσωπικά. Δεν προσπάθησε πολύ να με κρατήσει. Ήμουν στη Βραζιλία, τον ενημέρωσα και εκείνος απλά έδωσε το οκ. Είχα μία πολύ καλή ζωή στο Λονδίνο, πέρασα υπέροχες στιγμές, είχα μία πολύ καλή σύνδεση με τους οπαδούς, με τους συμπαίκτες μου, με όλους στο κλαμπ. Όμως αποφάσισα ότι ο κύκλος μου στην Τσέλσι είχε κλείσει. Δεν έπαιζα όσο ήθελα, αλλά πάντα έπαιζα στα μεγάλα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα