Επέστρεψε, αλλά δεν… δαγκώνει ο Λουίς Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά την πολύμηνη τιμωρία του από τη FIFA, η επάνοδός του ωστόσο, δεν συνοδεύτηκε από θετικά αποτελέσματα για την Μπαρτσελόνα, γεγονός που φαίνεται να τον έχει επηρεάσει.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, όντας η πιο ακριβή μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού, αισθάνεται το βάρος των ευθυνών που απορρέουν από το αστρονομικό ποσό που δόθηκε για την απόκτησή του από τη Λίβερπουλ και αντιλαμβάνεται πως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Στις δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ εμφανίστηκε ιδιαίτερα στενοχωρημένος, καθώς στα δύο ματς πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», η ομάδα υπέστη ισάριθμες βαθμολογικές απώλειες (Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα). Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του διεθνούς επιθετικού:

«Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα στο γήπεδο και έπαιξα τα δύο πρώτα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήλπιζα να φέρουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα