Ντεπορτίβο: Τρία βήματα για την παραμονή του Λούκας

Τα τρία… προαπαιτούμενα για την παραμονή του Λούκας Πέρεθ στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έθεσε προς συζήτηση ο μάνατζερ του Ισπανού ποδοσφαιριστή, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στον ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπική εφημερίδα της Γαλικίας, ο ατζέντης του Πέρεθ έθεσε ως προϋποθέσεις για τη συζήτηση την παραμονή της ομάδας στην Primera Division, δεύτερον να τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους και τρίτον να τα βρει ο Λούκας με την Ντεπορτίβο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου ατζέντη:

«Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο, γιατί δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο Λούκας σκέφτεται μόνο πώς θα βοηθήσει την ομάδα να σωθεί. Όλα τα άλλα είναι καλές προθέσεις, αλλά τίποτα περισσότερο.

Υπάρχουν τρία βήματα που πρέπει να γίνουν. Πρώτα να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Μέχρι να συμβεί αυτό μαθηματικά, δεν μπορεί να γίνει συγκεκριμένη συζήτηση και ο ίδιος δεν θέλει να αποσπαστεί η προσοχή του. Δεύτερον θα πρέπει να διαπραγματευτεί η Λα Κορούνια με τον ΠΑΟΚ, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Και τρίτον θα πρέπει να συμφωνήσει η ομάδα με τον ίδιο τον Λούκας. Το πιο εύκολο θεωρώ πως είναι να τα βρούμε εμείς με τη Λα Κορούνια»..

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα