Ντε Μπουρ… στη θέση του Μπρένταν Ρότζερς!

«Τρίζει» για τα καλά η καρέκλα του Μπρένταν Ρότζερς στη Λίβερπουλ, καθώς το τελευταίο 24άωρο έχει αναπτυχθεί ένα σενάριο αντικατάστασής του από τον τεχνικό του Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίοι διασταυρώνονται τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Ολλανδία, ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής των «οράνιε» έχει δεχθεί κρούση από τους «κόκκινους» και ο μοναδικός ενδοιασμός του είναι ότι δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει την ομάδα του μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ αποτελεί διακαή πόθο του αγγλικού συλλόγου. Πριν δύο χρόνια, όταν ανέλαβε ο Μπρένταν Ρότζερς την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Ολλανδός αποτελούσε την πρώτη επιλογή της διοίκησης. Για διάφορους λόγους, ο Ντε Μπουρ αρνήθηκε, αλλά, απ’ ότι φαίνεται, οι καταστάσεις έχουν πλέον ωριμάσει και οι δύο πλευρές έχουν έρθει πιο κοντά.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως αν δεν επιτευχθεί συμφωνία για το αμέσως επόμενο διάστημα, θα γίνει προσπάθεια για το καλοκαίρι, ώστε ο Ολλανδός να αναλάβει εξ αρχής την ομάδα και να την «κτίσει» όπως ο ίδιος επιθυμεί και βάσει των δικών του δεδομένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα