Ντι Μαρία: «Είμαστε κοντή ομάδα»

Το εντόπισε το πρόβλημα της Εθνικής Αργεντινής ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να εξηγήσει γιατί το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα δεν μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του στα περισσότερα παιχνίδια του Copa America:

«Έχουμε κοντή ομάδα. Παλιότερα με τον Μπατιστούτα ή τον Κρέσπο σηκώναμε την μπάλα, παίζαμε και από τα άκρα και βρίσκαμε λύσεις. Τώρα δεν είναι το ίδιο», είπε ο εκ των αστεριών της Εθνικής Αργεντινής και συνέχισε: «Τώρα έχουμε περισσότερη κατοχή και πιέζουμε περισσότερο. Με τον Σαμπέγια ήταν διαφορετικά, γιατί αφήναμε χώρο στους αντιπάλους και ψάχναμε τις αντεπιθέσεις. Δεν τα καταφέραμε άσχημα, όμως τώρα παίζουμε με άλλο τρόπο».

Για τα… προσωπικά του τόνισε: «Πήγε στο Μάντσεστερ με προοπτική και κατέληξα να είμαι στον πάγκο. Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς αισθάνομαι ως αναπληρωματικός. Ξεκίνησα καλά, με αρκετά γκολ και ασίστ, περνούσα καλά, μέχρι που μπήκα στο περιθώριο. Δεν μπορώ όμως να εξηγήσω γιατί συνέβη αυτό. Δεν έχω σκοπό να φύγω. Δεν έχω μάθει να σκέφτομαι έτσι. Στη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισα δυσκολίες κατά καιρούς, αλλά δεν το έβαλα κάτω»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα