Ντομίνγκεζ: «Πάμε με ηρεμία στη ρεβάνς»

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν αντιλαμβάνεται το… άγχος που εκφράζουν ορισμένοι ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, για το κύπελλο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πιστεύει πως είναι ένα καλό αποτέλεσμα και ότι μπορούν να το επαναλάβουν στην Τούμπα…

«Έχουμε αβαντάζ ενός γκολ, αλλά δε νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε. Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω ότι δικαιούμασταν περισσότερα γκολ. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε κι άλλα τέρματα και είναι κρίμα που δεν πήραμε μεγαλύτερη διαφορά. Έτσι και αλλιώς, πάντως, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι διότι νικήσαμε μια καλή ομάδα. Πάμε με ηρεμία στην ρεβάνς. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και έχουμε το πλεονέκτημα της νίκης. Στόχος είναι να σκοράρουμε και να νικήσουμε και στην έδρα τους.

Πράγματι, όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και μπορούμε να επαναλάβουμε μια νίκη επί του ΠΑΟΚ. Μπορούμε να περάσουμε στον τελικό, πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και εφόσον έχουμε την συγκέντρωση που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Θέλουμε την πρόκριση για να ευχαριστούμε τον κόσμο μας και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο στον τελικό. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά να νικήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα