«Ντούρασαελ» για Ανσαριφάρντ!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αν και συνεργάστηκε με τον Ιρανό επιθετικό δεν  ζήτησε επιτακτικά από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να του φέρει τον παίκτη. Ο ΠΑΟΚ που εσχάτως ενδιαφέρεται για παίκτες του Πανιωνίου δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός για Ανσαριφάρντ, παρά το προ μηνών ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ, τέλος, ασχολήθηκε με τον παίκτη, αλλά δεν μπήκε σε παράλογα παζάρια.

Έτσι, λοιπόν, όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον αξιόλογο επιθετικό των «κυανέρυθρων» και όχι μόνο αυτό, μπορεί να κάνει και τις διαπραγματεύσεις του αφ’ υψηλού, με την πλευρά του Ανσαριφάρντ να μην έχει τη δυνατότητα πλέον για πολλές απαιτήσεις, βλέποντας το ενδιαφέρον να μειώνεται.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πρώτα θα δουν τι θα γίνει με τον Ιντέγιε – αλλά και με τον Καρντόσο – και μετά θα αποφασίσουν για Ανσαριφάρντ, δεν βιάζονται καθόλου. Ούτε έχουν διάθεση να χρυσοπληρώσουν τον μάνατζερ του Ιρανού που ζητά αρκετά χρήματα για τη μετεγγραφή, ούτε να εγγυηθούν θέση βασικού στον 26 χρονο απαιτητικό στράικερ. Έχει τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός πια και απ’ ότι φαίνεται θα έχει και τον τελευταίο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα