Ντόμινο εξελίξεων στον ΑΝΤ1

Μετά από μόλις τρεις εβδομάδες προβολής αποφασίστηκε να κοπεί η εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού “Jenny Jenny”, που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της.

«Αυτή την Κυριακή θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Jenny Jenny. Λόγω της αστάθειας στη διαφημιστική αγορά, η παραγωγή της εκπομπής δεν μπορεί να συνεχίσει. Δυστυχώς θα χρειαστεί να σας αποχαιρετήσουμε για λίγο.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αυτής της εκπομπής και αγάπησαν αυτό το project, όπως και τους τηλεθεατές που μας κράτησαν συντροφιά αυτό το χρόνο», ανέφερε στο μήνυμα της η Τζένη Μπαλατσινού, η τελευταία εκπομπή της οποίας θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 6/11.

Αντ’ αυτής στις 10 το πρωί ο ΑΝΤ1 επαναφέρει την Μαρία Μπεκατώρου με την παρέα της. Η γλυκιά παρουσιάστρια η οποία παρουσίαζε φέτος το μεσημεριανό ΣουΚου με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Χρήστος Νέζο και Λάμπρο Κωνσταντάρα, επιστρέφει στη ζώνη που διαπρέπει.

Έτσι, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας μόνο του τον Μένιο Φουρθιώτη στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα