Ντ.Παπαδημητρίου: Σε νέα σέξι φωτογράφιση με μαγιό (εικόνες)

 

Μόλις χώρισε και έκανε μία από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που διαθέτει σώμα μοντέλου, φόρεσε τα μαγιό της και πόζαρε για τις ανάγκες του «Down Town» όπου έκανε και αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Μιλάμε για γάμους και παιδιά, αλλά μόλις την προηγούμενη βδομάδα γράφτηκε ότι χώρισε από τον επί δύο χρόνια σύντροφο σου, αρχιτέκτονα Άλεξ Φρανζολίνι.

«Θα μου επιτρέψεις αυτό το θέμα να το κρατήσω για μένα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα γύρω από αυτό. Παρακολουθώ τι γράφεται, αλλά δεν θα τροφοδοτήσω αυτά τα δημοσιεύματα. Όλα καλά, την υγεία μας να έχουμε».

 Θα ήθελα να σε ρωτήσω απλώς αν είναι μια κρίση από αυτές που περνούν όλα τα ζευγάρια ή πρόκειται για οριστικό χωρισμό.

«Η ζωή συμβαίνει για εμάς και όχι σε εμάς. Αυτό γράψε. Ίσως αυτό να εμπνεύσει και κάποιους ανθρώπους. Ότι και αν συμβεί στη ζωή μας μάς δίνει ένα μάθημα. Κρατάω αυτά τα μαθήματα και προχωράω».

 

Τι μάθημα πήρες από αυτήν τη σχέση;

«Αυτό ακριβώς που σου είπα προηγουμένως. Η ζωή συμβαίνει για εμάς και όχι σε εμάς. Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και ας μη το καταλαβαίνουμε τη δεδομένη στιγμή απόλυτα. Κάτι δεν πάει καλά, κάτι στραβώνει ή δεν γίνεται όπως το περιμένεις. Νιώθεις άτυχος, αποτυχημένος, πέφτεις στα πατώματα, αλλά μαθαίνεις κάτι. Παίρνεις το μάθημά σου, οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικά η έννοια της κακοτυχίας. Αν το καλοσκεφτείς, κερδισμένος βγαίνεις».

Είσαι drama queen στον χωρισμό;

«Έχω πέσει στα πατώματα και έχω τελειώσει σχέσεις μου συνειδητά μέσα σε μία νύχτα. Έχει να κάνει με το πώς θα αισθανθώ εκείνη την στιγμή, σε τι φάση είμαι και περί ποιας σχέσης πρόκειται. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο, ούτε σε έναν χωρισμό φταίει μόνον ο ένας. Δεν παίρνω βιαστικά αποφάσεις, αν αποφασίσω όμως να τελειώσω κάτι, το κρατάω».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα