«Νυχτερίδες», «γηραιά κυρία» και… Παριζιάνοι!

Βαλένθια, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι πρώτες τρεις ομάδες που συνθέτουν την… επίσημη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος – κατά πάσα πιθανότητα – δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και γράφουμε «επίσημη», διότι υπάρχει και ανεπίσημη λίστα, η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη και δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα σε επίπεδο συγκεκριμένης πρότασης. Ο ατζέντης του Φαλκάο δήλωσε πριν από λίγες μέρες, πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να τα… βάζει μαύρα αν ο Λουίς Φαν Γκάαλ αρνηθεί να καταθέσει τη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του (60 εκατομμύρια ευρώ), καθώς έχουν εμφανιστεί πολλές σημαντικές ομάδες της ευρωπαϊκής ηπείρου, οι οποίες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Κολομβιανό.

Επίσης, ο διεθνής επιθετικός έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Μονακό, στην οποία ανήκει. Ως εκ τούτου, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι αρκετά έντονο για τον Φαλκάο, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις από της «νυχτερίδες», τη «γηραιά κυρία» και τους Παριζιάνους. Και οι τρεις θα… ευχαριστήσουν τον Λουίς Φαν Γκάαλ για το «δώρο» που τους κάνει, την ίδια στιγμή που ο Ολλανδός έχει «ακυρώσει» τόσο τον Κολομβιανό, όσο και τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Γουέιν Ρούνεϊ, οι οποίοι, όπως δήλωσε, δεν είναι επιθετικοί των 20 γκολ τη σεζόν και γι’ αυτό η Μάντσεστερ βρίσκεται εκτός της διεκδίκησης του τίτλου! Εκείνος, φυσικά, δεν φέρει καμία ευθύνη…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα