Ν.Δ.: “Ακέραια η ευθύνη της κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών στο συλλαλητήριο”

Τα όσα ανέφερε στο διαδίκτυο μέλος του Ρουβίκωνα ότι “θα χυθεί αίμα την Κυριακή” έχει προκαλέσει ανησυχίες στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η κυβέρνηση απέφυγε να πάρει θέση για μία ακόμη φορά σε θέματα του Ρουβίκωνα. Αυτό καυτηριάζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, η οποία τονίζει πως ότι και εάν συμβεί την Κυριακή η κυβέρνηση θα έχει ακέραια την ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι η ακόλουθη: «Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης η Κυβέρνηση μοιάζει πανικόβλητη ακόμη και απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ενωμένοι για την Πατρίδα μας.
Μόνον έτσι εξηγείται η άρνησή της να αποδοκιμάσει τους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, που εκτοξεύουν απειλές διαφωνώντας με το συλλαλητήριο της Αθήνας.
Ας της υπενθυμίσουμε, λοιπόν, το αυτονόητο: Μαζικές εκδηλώσεις πολιτών κανείς δεν μπορεί να τις διαβάλει, όσο και να το επιθυμεί και η Κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη να διαφυλάξει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν ό,τι επιθυμούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα