Ν. Μηταράκης: “Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, απομακρύνει την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση”

Συνεχίζοντας τις συστηματικές επαφές με επαγγελματικούς φορείς, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος για θέματα κοινωνικής ασφάλισης, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, είχε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) κ. Γιώργο Στασινό, τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Κόλλια και τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Μετά το τέλος των συναντήσεων, ο κ. Μηταράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση για την πορεία εφαρμογής του νέου ασφαλιστικού συστήματος, τα προβλήματα και τις αδυναμίες του.

Συζητήθηκαν επίσης η ανάγκη για αλλαγές και διαρθρωτικές βελτιώσεις, προκειμένου το ασφαλιστικό σύστημα να μην αποτελεί τροχοπέδη της ανάπτυξης, αλλά πραγματική εξασφάλιση εισοδήματος μετά την εργασία.

Μετά από οκτώ χρόνια οικονομικής κρίσης, η πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όχι μόνο απομακρύνει την προοπτική εξόδου, αλλά εγκλωβίζει τη χώρα στο καταστροφικό καθοδικό σπιράλ και σπρώχνει την κοινωνία στο οικονομικό τέλμα και τη μιζέρια.

Με την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού συστήματος πάρα πολλοί επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα αφανιστούν οικονομικά, είτε θα επιλέξουν την ασφαλιστική μετανάστευση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα