Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα στηρίξω έτσι κι αλλιώς τον εκλογικό νόμο»

Το ‘πε και το… κατάφερε ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος συναντιέται με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Το τι… κατάφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής και γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος οι αναγνώστες του iapopsi.gr το είχαν πληροφορηθεί ήδη από την περασμένη Τετάρτη 6 Ιουλίου, όταν από τους πρώτους δημοσιοποιήσαμε την επιστολή–αίτημα του Αχαιού βουλευτή προς των πρωθυπουργό για κατ΄ ιδίαν συνάντηση των δύο με θέμα τον εκλογικό νόμο.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα και λίγες ώρες πριν από το καθορισμένο ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Νικολόπουλος μίλησε στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, στον ρ/σ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, επιβεβαιώνοντας ότι θα υποστηρίξει τον εκλογικό νόμο «και το λέω εκ των προτέρων, ώστε να μην λεχθεί ότι βάζουμε κάποιους όρους, και αν τα βρούμε τα βρήκαμε, αν δεν τα βρούμε δεν θα ψηφίσουμε».

Σύμφωνα με τον βουλευτή το κόμμα του θα καταθέσει κάποιες απόψεις επί του εκλογικού νόμου «μήπως συνδιαμορφώναμε καλύτερα κάποιες διατάξεις. Όμως ανεξάρτητα αν θα τις δεχθεί ή όχι εμείς πήραμε απόφαση να στηρίξουμε τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο, διότι υπάρχει κάτι ουσιώδες γιατί υπάρχουν Έλληνες, όπως είναι το όνομα του κόμματος, χριστιανοί και δημοκράτες που θέλουν να εκφράζεται η δική τους φωνή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα