Ν. Νικολόπουλος: «Εκφράζω τη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν κάνει παρελάσεις… περηφάνιας επειδή τιμάει το φύλο, την πατρίδα και τη θρησκεία της!»

«Δεν είναι δυνατόν να αλλάζουμε… νομικά, τη βιολογία και τη φυσιολογία ενός ανθρώπου, ούτε στο όνομα της όποιας αυτοδιάθεσης και ατομικής ελευθερίας, να αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας όπως θέλει! Ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία, με αναφαίρετες ατομικές ελευθερίες, στην οποία κυρίαρχος κανόνας είναι ο σεβασμός στις επιλογές του ατόμου, όταν αυτές δεν κινούνται σε βάρος των άλλων, αλλά δεν μπορεί να φτάνουμε σε σημείο, η οργανωμένη κοινωνία να αποδέχεται την παραμόρφωση της βιολογίας, επειδή… έτσι μας αρέσει. Γιατί τότε η κοινωνία είναι… ανοργάνωτη και δεν είναι κοινωνία!».

Αυτά, μεταξύ άλλων, θα τονίσει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, Νίκος Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη «νομική κατοχύρωση του φύλου», απέναντι στο οποίο τάσσεται ευθέως ενάντια, με την εξής έκφραση: «Δεν το ψηφίζω ως πολιτικός, ως δημοκράτης, αλλά και ως Χριστιανός».

Ο Νίκος Νικολόπουλος τονίζει πως την ώρα που η Βουλή έχει συστήσει επιτροπή για το δημογραφικό πρόβλημα, την ίδια ώρα καλείται να αποδεχτεί και να ψηφίσει νομοθετήματα που πίσω από τον μανδύα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βάλουν ευθέως κατά της οικογένειας και εις βάρος των αρχών, των αξιών και των παραδόσεων του έθνους.

Μάλιστα, προκαλεί όσους δεν πιστεύουν στις αξίες του έθνους, της πατρίδας και της θρησκείας να θέσουν ευθέως τέτοιου τύπου νομοθετήματα, ως δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό για να πάρουν απευθείας την «απάντησή» τους. «Δεν θα το κάνετε όμως γιατί φοβάστε… Ξέρετε το αποτέλεσμα και πόσο ελάχιστη μειοψηφία εκφράζετε, έτσι κρύβεστε πίσω από κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες και μειοψηφίες, που όλοι ξέρουμε καλά ότι πολλές φορές κινούνται διαμετρικά αντίθετα από τη βούληση και τις πεποιθήσεις του ελληνικού λαού» επεσήμανε.

Ακόμα, ο Αχαιός πολιτικός σημειώνει:

«Ας μπω στην λογική των υπερασπιστών του συγκεκριμένου νομοθετήματος. Αφού έχω το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζω το φύλο μου, γιατί δεν έχω το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζω και την υπηκοότητα ή το ύψος ή το… χρώμα των ματιών μου; Ατομικό και προσωπικό μου δικαίωμα δεν είναι, κατά την ίδια λογική, να θέλω να είμαι Ιρανός γαλανομάτης με ύψος δύο μέτρα; Γιατί να μην μπορώ με μία αίτησή μου να αλλάξω και άλλα βιολογικά ή εθνοτικά και φυλετικά δεδομένα, κατά τη δική μου βούληση, όπως θα μπορώ να αλλάξω και φύλο; Βλέπετε λοιπόν ότι η λογική σας είναι… παράλογη».

Ο Νίκος Νικολόπουλος επαναλαμβάνει ότι προσωπικά, αλλά και ως εκπρόσωπος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, θα υπερασπιστεί τον ελληνορθόδοξο αξιακό κώδικα, μεταφέροντας στο Κοινοβούλιο την άποψη της Ελληνικής Εκκλησίας αλλά και των Αγιορειτών Πατέρων επί του θέματος, υπογραμμίζοντας ότι επί 30 περίπου χρόνια εκπροσωπεί στη Βουλή πολίτες «που έχουν φόβο Θεού, αγάπη στην Πατρίδα και αφοσίωση στην Οικογένεια», ενώ επικρίνει σφόδρα και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Διερωτώμαι για ακόμα μία φορά, ποιους εκπροσωπούν και τι εκφράζουν σήμερα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ενός κόμματος που εάν σήμερα σε αυτά τα έδρανα κάθονταν ακόμα προσωπικότητες όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Γεώργιος Ράλλης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ξέρω πολύ καλά τι θα έλεγαν και τι θα «φώναζαν» στον λαό μας.

Σήμερα όμως, η ΝΔ τι ακριβώς λέει; O Κυριάκος Μητσοτάκης, ποιούς εκπροσωπεί; Τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας ή της Ορθόδοξης Κοινότητας; Διότι δεν γίνεται να εκπροσωπεί και τις δύο κοινότητες. Πρέπει να επιλέξει… Οι χριστιανοί πιστεύουν πως ο Θεός έπλασε άρρεν και θήλυ και ότι το σώμα νέων ναός του Αγίου Πνεύματος εστίν. Διάβασα όμως πριν κάμποσο καιρό ένα ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», το οποίο ανέφερε επί λέξει: «Δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των οκτώ οργανώσεων στα γραφεία της ΝΔ στην οδός Πειραιώς, με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δηλώνει τη στήριξή του στο νομοσχέδιο, που αφορά τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου».

Και ναι μεν, ο κ. Μητσοτάκης, δικαίωμά του είναι να επιλέγει όποια πλευρά θέλει. Έτσι κι αλλιώς έχει προ πολλού εγκαταλείψει τις παραδόσεις και τις παρακαταθήκες που εκπροσωπεί η ιστορική παράταξη που εκπροσωπεί. Το απέδειξε πολλές φορές, Έδωσε εντολή να στηριχθεί η κατασκευή και λειτουργία τζαμιού στην Αθήνα με χρήματα του Δημοσίου. Εντολή έδωσε – και μάλιστα επί ποινή διαγραφής στους βουλευτές του – να στηρίξουν και το διαβόητο τερατούργημα του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Και φυσικά είναι αυτός που εάν βρεθεί κάποιος βουλευτής της ΝΔ και πει ότι δεν πρέπει να καθίσει ο Νικολόπουλος στο «σκαμνί» επειδή μνημόνευσε αγιογραφικά ρητά σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, τότε με συνοπτικές διαδικασίες τον αντικαθιστά με κάποιον άλλο πρόθυμο θεληματάρη… Όμως, έτσι είναι και όλοι οι βουλευτές της ΝΔ σήμερα; Δεν το πιστεύω… Αλλά εδώ που φτάσαμε, αναρωτιέμαι… Αναρωτιέμαι εάν κάποιοι έστω θυμούνται τι εκπροσωπούν, από πού προέρχονται και εάν ξέρουν που πηγαίνουν. Θα φανεί… Είπαμε, ο καθένας εδώ μέσα αναμετριέται με τη συνείδησή του. Και η κοινωνία είναι εκεί έξω και μας κρίνει όλους».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνει: «Προτιμώ να εκφράσω την σιωπηλή πλειοψηφία που μπορεί να μην διοργανώνει παρελάσεις περηφάνιας γιατί τιμάει το φύλο, την πατρίδα και την θρησκεία της, αλλά υπάρχει και εκφράζεται μία και καλή για όλους μας!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα