«Ξένα κανάλια πλήρωναν μετανάστες για να κάνουν τους πνιγμένους»

Πολλές είναι οι ενστάσεις… πολλών για την ποιότητα και τον ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα, αλλά από ό,τι φαίνεται τα αντίστοιχα ΜΜΕ δεν διεκδικούν Όσκαρ δεοντολογίας. Το αντίθετα, μάλιστα, συμβαίνει, αν ισχύουν οι καταγγελίες που έκανε ο Μητροπολίτη Κω και Νισύρου, Ναθαναήλ, προκαλώντας αίσθηση.

Τι είπε ο ιερωμένος; Ότι διάφορα κανάλια της αλλοδαπής έδιναν 20 ευρώ σε μετανάστες και πρόσφυγες για να κάνουν τους… πνιγμένους!

«Μπροστά στα μάτια μου, ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους και να τους τραβήξουν με τις κάμερες για τα δελτία τους» είπε συγκεκριμένα από το ραδιοφωνικό αέρα του σταθμού Alpha 9.89 ο μητροπολίτης Ναθαναήλ, αναφέροντας παράλληλα ότι οι κάτοικοι της Κω είναι οι μόνοι που βοηθούν τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο μητροπολίτης Κω και Νισύρου υποστήριξε, εξάλλου, ότι αυτό που εισπράττει ως εικόνα είναι εντελώς ψεύτικο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, χαρακτηρίζοντας πόλεμο εντυπώσεων αυτό που γίνεται, το οποίο, όπως είπε, δεν ξέρει «γιατί κατευθύνεται έτσι». Πρόσθεσε ότι «αυτό είναι κακό, ότι γίνεται από καιροσκόπους της πολιτικής και τόνισε ότι είναι αμαρτία να παίζουμε έτσι με αυτούς τους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα