Ξένος μάνατζερ στη θέση του προέδρου!

Μια πρωτοποριακή, αν μη τι άλλο, για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση κατέθεσε ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας για την ανάδειξη νέου πρόεδρου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρότεινε να προσληφθεί ξένος μάνατζερ στη θέση του προέδρου της Λίγκας, ούτως ώστε να οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βάσει ευρωπαϊκών δεδομένων την όλη διοργάνωση και λειτουργία του πρωταθλήματος. «Με αυτόν τον τρόπο θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός…» όπως χαρακτηριστικά είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος έριξε «λευκό», κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, στην υποψηφιότητα του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου.

Δηλώσεις έκανε και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας:
«Όλες οι ομάδες πρέπει να εστιάσουν στην ουσία. Εμείς αυτό κάνουμε από την περασμένη εβδομάδα και περιμέναμε αντιπροτάσεις. Οι δικές μας προτάσεις θα έχουν συνέχεια, ειδικά όταν στη Λίγκα διαπιστώσουμε ότι δεν καταλήγουν όλα σε ψηφοφορίες με αποτέλεσμα 12-6 ή 13-5. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το θέμα, εμείς το γενικεύσαμε για να προσπαθήσουμε να μειώσουμε την αναξιοπιστία στο πρωτάθλημα. Πώς είναι δυνατόν να παραιτείται ο Χιου Ντάλας και κανείς να μην του ζητάει τον λόγο; Δεν ξέρω γιατί έγινε. Αν κάποιος είχε σχέδιο να εκμεταλλευτεί μόνο την επίθεση στον Ζωγράφο, τότε έβαλε αυτογκόλ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα