«Ξένο σώμα» για τον ΠΑΟ ο Μίκαελ Εσιέν

«Ξένο σώμα» για την ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελεί ο διεθνής Γκανέζος μέσος, Μίκαελ Εσιέν, μετά και την προκλητική συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν συνέβαλε στο ελάχιστο, από το σημείο που πέρασε στον αγώνα και μετά, αλλά προκάλεσε επεισόδιο και με τον προπονητή του, αποδεικνύοντας πως και ο ίδιος έχει βάλει στόχο να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» το συντομότερο δυνατό.

Ο 34χρονος παίκτης, που κοστίζει πανάκριβα στους «πράσινους», θεωρεί ότι ο προπονητής του τον αδικεί και εμφανίζεται χολωμένος από τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του, καθώς πίστευε ότι μόνο με το όνομά του θα είχε διασφαλισμένη μία θέση στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Ο δε Αντρέα Στραματσιόνι, στο περιβάλλον του χαρακτήρισε τον Γκανέζο προκλητικό και αδιάφορο και διεμήνυσε στη διοίκηση ότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Εσιέν έχει δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εντολή στον ατζέντη του να ξεκινήσει την αναζήτηση νέος ομάδας, ενώ και η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένη να εξετάζει οποιαδήποτε πρόταση παρουσιαστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα