«Ξένο σώμα» ο Αφελάι στον Ολυμπιακό!

Ήξεις… αφίξεις και… τούμπαλιν με τον Ιμπραϊμ Αφελάι στον Ολυμπιακό, ο οποίος αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι, αλλά, όπως όλα δείχνουν, δεν θα επεκταθεί η παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ενημέρωσε ήδη τον ατζέντη του για τις προθέσεις της. Ο Ιμπραϊμ Αφελάι δεν υπολογίζεται στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, γεγονός που δεν πρόκειται να επιφέρει καμία συνέπεια στον σύλλογο του Πειραιά, καθώς ο Ολλανδός ανήκει στην Μπαρτσελόνα και απλώς θα… επιστραφεί σε… πακέτο! Η συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών αφορούσε την επέκταση της συνεργασίας τους για δύο χρόνια, εφόσον το επιθυμούσε ο Ολυμπιακός και δεν ανανέωνε με την Μπαρτσελόνα ο διεθνής μέσος. Τίποτε από τα δύο δεν φαίνεται ότι θα συμβεί, γεγονός που φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο ατζέντης του βρίσκεται ήδη σε επαφή με πολλές ομάδες και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του πελάτη του.

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με την Άντερλεχτ για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμένεται σύντομα να καταλήξουν σε συμφωνία. Παράλληλα, κλήθηκαν για την υπογραφή νέου συμβολαίου οι Τσόρι Ντομίνγκεζ και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι θα υπογράψουν για έναν χρόνο τουλάχιστον ο καθένας.

Ερωτηματικό παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τους Ντουρμάζ και Μποτία. Ο μεν πρώτος παίρνει τις ευκαιρίες του με τον Βίτορ Περέιρα, αλλά δεν έχει πείσει ότι μπορεί να δώσει κάτι το ιδιαίτερο. Ο δε δεύτερος ήρθε ως επιλογή του Μίτσελ Γκονζάλεθ και… ως τέτοια πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, καθώς δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα