Ξέρανε τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ!

Σημαντική νίκη υπό την έννοια ότι οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν στα Play Off και θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του Πανιώνιου στην Τούμπα με γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων!

Με αυτή τη νίκη ο «Δικέφαλος του βορρά» μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους δύο βαθμούς και έτσι μπορεί να ελπίζει πια ότι θα μπει από θέση ισχύος στα Play Off και φυσικά έκοψε τη φόρα των «κυανέρυρθων» που με νίκη θα μείωναν την διαφορά από την κορυφή στους τρεις πόντους.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα (αποβολή του Οικονόμου) και σκόραρε από κοντά με τον Πέλκα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 80’ και που μετά το γκολ της νίκης αποβλήθηκε λόγω του τρόπου με τον οποίο πανηγύρισε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (80’ Πέλκας), Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ενρίκε (84’ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (75’ Μυστακίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Γκιότα, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούρας (75’ Ταποκό), Γιεσίλ (86’ Σαββίδης), Μασούντ (90’+ Μαχμούτοβιτς).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα