«Ξέρετε σε ποια ομάδα έχετε έρθει»

Μέλη της ΑΕΚ και με τον απτό τρόπο είναι από σήμερα τα 9 από τα 11 μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, αφού προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα.

Συγκεκριμένα, στα Σπάτα βρέθηκαν οι Αραβίδης, Ντούνης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Φαγιέ, Σαρρής και Σβάρνας ενώ απουσίασαν οι Μάνταλος και Ζόριτς που έχουν ακόμα υποχρεώσεις με την Ξάνθη και Τσέλικ αντίστοιχα.

Ο «Τράι» τους καλωσόρισε στην ομάδα, χωρίς να τους πει πολλά λόγια αλλά φρόντισε να γίνει απόλυτα κατανοητός σχετικά με τις απαιτήσεις του συλλόγου.

«Καλωσορίσατε στην ΑΕΚ. Ξέρετε που έχετε έρθει και ποια είναι η ομάδα. Στόχος μας είναι να την ανεβάσουμε στη Σούπερ Λιγκ. Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι χαλαρές, οπότε μην έχετε αγχώνεστε. Σας φέραμε εδώ από τώρα για να γνωρίσετε το νέο σας περιβάλλον και να γνωριστείτε και μεταξύ σας».

Οι νέοι παίκτες προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς ενώ έπαιξαν και ένα δίτερμα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται σχετικά γρήγορα λόγω της αφόρητης ζέστης.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο όταν θα ξεκινήσει η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα