«Ξέρω πού είναι το σπίτι σου…»

Ελληνικό ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν… Τελικά έχει πάτο το βαρέλι; Διότι, όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του αθλητισμού, μάλλον αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει τέλος στην παρακμή!

Όσα βγήκαν στην επιφάνεια από την κατάθεση του Χριστόφορου Ζωγράφου στον εισαγγελέα, αναφορικά με τον προ ολίγων ημερών ξυλοδαρμό του, προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, αλλά και την απορία αν τελικά αυτό είναι… ποδόσφαιρο ή κάτι άλλο, πάντως όχι αθλητισμός.

Σύμφωνα με τις διαρροές από την κατάθεσή του, ο Χριστόφορος Ζωγράφος αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα που δέχθηκε μετά την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, από έναν άντρα, που του συστήθηκε ως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί με εκφράσεις του τύπου: «Ζούμε σε άλλη χώρα; Με δουλεύεις; Θα σε πετάξω στη θάλασσα. Ξέρω το σπίτι σου».

Όπως ανέφερε στον εισαγγελέα, ο Ζωγράφος ενημέρωσε αμέσως τη διοίκηση της ΕΠΟ. Τρεις ημέρες αργότερα, δέχθηκε και πάλι κλήση, από τον ίδιο άνθρωπο, ο οποίος τον απείλησε εκ νέου. Το πρωί της ημέρας που δέχθηκε την επίθεση, είχε πολλές κλήσεις στο κινητό του από συγκεκριμένο σταθερό αριθμό, αποφεύγοντας να απαντήσει.

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος ζήτησε από τον εισαγγελέα να αρθεί το τηλεφωνικό του απόρρητο, ώστε να φανεί από πού δέχθηκε τα τηλεφωνήματα αυτά και να προχωρήσει η έρευνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα