Ξέσπασε ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων! (Video)

Μόνο στο… μπάι δεν πέρασε η ήττα των Τρικάλων από τον Αγροτικό Αστέρα με 3-1 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Football League από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ!

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στον Εύοσμο, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας πλένονταν, ντύνονταν και ανασυγκροτούνταν στα αποδυτήρια, ο Χρήστος Γιαλιάς έβγαλε όλη την αποστολή εκτός του… άβατου και προέβη σε μίνι ομιλία σε ημιάγρια κατάσταση, με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη να κοιτά αποσβολωμένος, αλλά και κάποιους φιλάθλους που είχαν παραμείνει να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Ο πρόεδρος των Τρικάλων τους είπε: «Είστε ξεφτίλες, σας ρεζιλέψανε! Μας γαμ… και φύγανε! Δεν αξίζουν ούτε το ένα τρίτο της ομάδας  και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή. Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει. Παντελή (σ.σ. ο αρχηγός της ομάδας, Παντελής Ριζογιάννης) σε καθιστώ υπεύθυνο! Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλα ξεφτιλίκια. Είστε 29 παίκτες, δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα!»…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα