Ξέσπασμα Μπεργκ: «Ήξερα πως θα φάω κίτρινη»

 

 

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα sdna.gr παραχώρησε ο Σουηδός στράικερ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δε δίστασε να αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον ίδιο και την ομάδα του οι διαιτητές.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική Σουηδίας εν’ όψει Euro, ο Μπεργκ εξήγησε ότι στο ματς με την ΑΕΚ, ήξερε εκ των προτέρων πως ο διαιτητής θα του δείξει κίτρινη κάρτα προκειμένου να χάσει το ματς της Νέας Σμύρνης: «Νιώθω να συμπεριφέρονται άσχημα τόσο σε μένα όσο και στην υπόλοιπη ομάδα. Αυτό που με νοιάζει πρώτα από όλα είναι να κλείσω τα μάτια μου και να μην το σκέφτομαι γιατί πραγματικά διώχνει την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Το να χάνεις ή να κερδίζεις στο ποδόσφαιρο είναι συναίσθημα, αλλά όταν ξέρεις πριν από κάθε παιχνίδι πως ό,τι και να κάνω θα μου δώσουν κίτρινη κάρτα – γιατί το ξέρω σίγουρα – είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο διαιτητής με επιβεβαίωσε πολύ γρήγορα αφού μόλις μετά από δέκα λεπτά μου έδωσε κίτρινη. Αυτή η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί!».

Ο Σουηδός ξεκαθάρισε πως αν αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα, θα το κάνει όχι επειδή δεν τον καλύπτει ο Παναθηναϊκός, αλλά επειδή δεν αντέχει άλλο τη διοργάνωση: «Είναι ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και ειλικρινά λατρεύω να παίζω ποδόσφαιρο για τον Παναθηναϊκό, τα συναισθήματα που έχω για την ομάδα δεν αλλάζουν αλλά είναι η Λίγκα και η Ομοσπονδία που πρέπει να αλλάξουν. Κάθε χρόνο λένε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν όμως είμαι πια τρία χρόνια εδώ και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό αυτό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα