Ξανάνιωσε ο Αντώνης – Το ξενύχτι του σε ταβέρνα στην Κυπαρισσία

Απαλλαγμένος από τις πολλές σκοτούρες ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει να… ξανανιώνει. Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε στην Μεσσηνία και  πέρασε και λίγες στιγμές χαλάρωσης σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.

Παρέα με τον δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, ο κ. Σαμαράς απόλαυσε εδέσματα της ψησταριάς «Ο Πλάτανος», στην Πάνω Πόλη Κυπαρισσίας. Στο τραπέζι βρέθηκαν και συνεργάτες του δημάρχου Τριφυλίας, καθώς και λιγοστά τοπικά στελέχη της Ν.Δ.

Στο τραπέζι βρέθηκαν και συνεργάτες του δημάρχου Τριφυλίας, καθώς και λιγοστά τοπικά στελέχη της Ν.Δ.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η κουβέντα που είχε ο κ. Σαμαράς με τον δήμαρχο, τους συνεργάτες του και τα υπόλοιπα άτομα ήταν χαλαρή, ενώ ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και ανακουφισμένος που πλέον δεν έχει στις πλάτες του το βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης της χώρας!

«Ο πρόεδρος ξανάνιωσε» είπε στο tharrosnews.gr άνθρωπος που συνέφαγε μαζί του! Η βραδιά, ωστόσο, εκτός από τα εδέσματα, είχε και λίγη «ένταση» για τον κ. Σαμαρά. Γύρω στα μεσάνυχτα, παρουσιάστηκαν στην παρέα κάποιοι παλιοί γνώριμοι, προσωπικοί και πολιτικοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού, από τα πρώτα του βήματα στην πολιτική, οι οποίοι είχαν έντονη συζήτηση μαζί του, με αιχμές και μπηχτές.

Η ένταση, πάντως, όσο περνούσε η ώρα κόπαζε και ο κ. Σαμαράς στη συνέχεια έδειχνε πως χάρηκε με την επίσκεψή του στην πόλη, από την οποία αναχώρησε στις 02.00 περίπου τα ξημερώματα, με την υπόσχεση πως θα περάσει ξανά, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα