Ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης – “Ο Καλαφάτης δεν μπορεί να με κερδίσει”

Eκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης θα είναι, μετά το 2019 ο Γιάννης Μπουτάρης όπως είπε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μάλιστα προκάλεσε τον Σταύρο Καλαφάτη λέγοντας πως “δεν μπορεί να με κερδίσει”.

«Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι έχουν φιλοδοξίες», δηλώνει αρχικά ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας.  Ταυτόχρονα απαντά και στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρο Καλαφάτη, που έκανε λόγο ότι θα υπάρξει πολιτική αλλαγή το 2019, λέγοντας: «Να φύγω εγώ και να έρθει ο Καλαφάτης; Δύσκολα!».

Επίσης, υποστηρίζει πως το 2019 θα υπάρχει πολιτική αλλαγή και πως οι δημότες θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

« Ας κάνουν υπομονή, θα έρθουν οι εκλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Να φύγω εγώ και να έρθει ο Καλαφάτης; Δύσκολα. Ας ξεκαθαρίσει εάν θέλει να είναι βουλευτής ή δημοτικός σύμβουλος, γιατί δεν κολλάνε και τα δύο. Δεν μπορείς να πατάς σε δύο βάρκες».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχωρά σ’ έναν απολογισμό του έργου του σ’ αυτή τη δεύτερη θητεία, θέτει τους επόμενους στόχους, ενώ αντικρούει τις κριτικές που δέχτηκε για το μετρό, το αλάτι που πέτρωσε και τους διαγωνισμούς καθαριότητας. «Δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω παραιτήσεις από αντιδημάρχους που δουλεύουν σαν σκυλιά», δηλώνει ο κ. Μπουτάρης, ενώ εκφράζει την πίστη πως δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών: «Συνεχίζω και την έχω, όμως υπάρχει μια συστηματική παραπληροφόρηση του κόσμου».

Σε ό,τι αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Μπουτάρης θεωρεί πως «αν δεν τελειώσουν οι εκλογές σε Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, δεν θα δούμε εμείς εκλογές», θεωρεί πως «ο Τσίπρας θα κάνει την κολοτούμπα για την αξιολόγηση», αλλά και πως «η οικονομία της χώρας είναι τσακισμένη» και τα πράγματα στάσιμα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα