Ξαφνικά… όλοι θέλουν τον Βερμάελεν!

Για την Άρσεναλ δεν… κάνει, αλλά κάνει για την Μπαρτσελόνα, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον… κάνει και για τη Λίβερπουλ! Ο λόγος για τον Βέλγο αμυντικό Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των τριών μεγάλων ομάδων!

Ο 28άχρονος κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στον Αρσέν Βενγκέρ για το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά του πλάνα για την ενδεκάδα. Ο Αλσατός τεχνικός δεν του πρότεινε κάποια λύση, με αποτέλεσμα ο Βέλγος να αιτηθεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Οι πρώτες ομάδες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους ήταν η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τόσο οι Καταλανοί, όσοι και οι «κόκκινοι διάβολοι» διανύουν περίοδο ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού τους. Και οι δύο ομάδες έχουν κενά στην άμυνά τους και περιπτώσεις σαν του Βερμάελεν δεν περνούν απαρατήρητες. Στη λίστα με τους «μνηστήρες» προστέθηκε και η Λίβερπουλ, καθώς ο Μπρένταν Ρότζερς σχεδιάζει τα πλάνα του με αμυντικό δίδυμο τους Λόβρεν, Βερμάελεν, ενώ σκοπεύει να πουλήσει τον Δανό Ντάνιελ Άγκερ. Το σίγουρο είναι ότι ια δοθεί μάχη για τον Βέλγο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να αλλάξει στις απαιτήσεις της Άρσεναλ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα