Ξαφνικός μετεγγραφικός οργασμός

Να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να πλησιάσει στην κορυφή, να κρατήσει τα σκήπτρα στο Κύπελλο, να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση και να είναι προετοιμασμένη το καλοκαίρι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θέλει η ΑΕΚ, τουλάχιστον όπως αποδεικνύουν οι κινήσεις της διοίκησης.

Παίκτες που κρίνονται ανεπαρκείς ή που δεν μπορούν να προσφέρουν παραπάνω στην ομάδα σιγά-σιγά τα μαζεύουν. Η αρχή έγινε με τον Λέσκοτ που είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, στη συνέχεια αποχαιρέτισε ο Πλατέλλας,  Ζόριτς, Ντίας και Αραβίδης δεν έχουν μέλλον στην ΑΕΚ, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να μείνει ο Βάργκας.

Από την άλλη, ο Αϊντάρεβιτς ήδη υπέγραψε, ενώ ο Ογκντιέν Βράνιες μία που εμφανίστηκε στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, μία που κατέφτασε στην  Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση. Ο 27χρονος Βόσνιος στόπερ είναι εν ενεργεία διεθνής και μαζί με τον Τσιγκρίνσκι θα αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ένωσης, με τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο να αποτελούν εφεδρικές λύσεις.

Την ίδια ώρα, γίνονται ενέργειες να αποκτηθεί ο Χόρχε Περέιρα Ντίας, ο οποίος ανήκει στην Τζοχόρ από την Μαλαισία, που τον είχε αγοράσει το 2014 με 2.000.000 ευρώ από τη Λανούς! Ο Αργεντινός επιθετικός κάνει όργια στην Ασία, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 27 ματς την πρώτη του χρονιά και 32 γκολ σε 34 ματς φέτος, θυμίζοντας τις επιδόσεις του Μπλάνκο όταν αυτός είχε έρθει στην ΑΕΚ προερχόμενος, μετά από σαρωτική χρονιά στη Β’ Αργεντινής. Ενδιάμεσα ο Χόρχε Περέιρα έκανε και μία μέτρια χρονιά, όταν πήγε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε, αλλά δεν κατάφερε να ενσωματωθεί.

Ο Ντίας παίζει σέντερ φορ, αλλά και δεξί εξτρέμ στο 4-3-3, σύστημα το οποίο δείχνει να προτιμά ο Ζοζέ Μοράις, ενώ εκτελεί και τα στημένα. Η ΑΕΚ πάντως ψάχνει και για άλλες λύσεις και ο Ντίας δεν είναι κλεισμένος, σε αντίθεση με τους Αϊντάρεβιτς και Βράνιες που σχεδόν είχαν κλείσει όταν διέρρεε το όνομά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα