Ξαφνικό θέμα Αλέγκρι στη Γιούβε!

Η Γιουβέντους είναι εδώ και χρόνια το απόλυτο αφεντικό στην Ιταλία και η διοίκηση της ομάδας απαιτεί νίκες παντού, ιδίως σε αγώνες που γίνονται εκτός χώρας κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους όπως η Μίλαν.

Η «γηραιά κυρία» δεν θύμισε τον καλό της εαυτό στην Ντόχα του Κατάρ, όπου διεξήχθη ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας με αντίπαλο τη Μίλαν. Αν και ξεκίνησε καλά, ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, παίζοντας μάλλον υποτονικά κόντρα στο νεανικό συγκρότημα με τα μαυροκόκκινα που έδειξε να θέλει περισσότερο τον τίτλο.

Στα αυτιά των διοικούντων της Γιούβε έφτασε μία πληροφορία από την πλευρά των παικτών, πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν τους πίεσε ιδιαίτερα και τους προέτρεψε να προσέξουν μην τραυματιστούν και όχι να τα δώσουν όλα για το τρόπαιο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της «κυρίας», καθώς ναι μεν το πρωτάθλημα και το Champions League είναι πιο σημαντικά, αλλά η αλήθεια είναι πως ο παντοκράτορας των τίτλων στην Ιταλία δεν μπορεί να αγνοεί καμία διοργάνωση.

Η Γιουβέντους ούτως ή άλλως δεν αποδίδει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο των προηγούμενων ετών – κι ας είναι πρώτη – και ήδη ακούστηκαν πιθανές διάδοχες λύσεις, με τον γνώριμό μας Λεονάρντο Ζαρντίμ να βρίσκεται σε αυτή την άτυπη λίστα. Μεσούσης της περιόδου, πάντως, δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί, ιδίως με τον Πορτογάλο προπονητή της Μονακό που τα πηγαίνει θαυμάσια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα