Ξαφνικό πρόβλημα με Μανιάτη στον Ολυμπιακό

Πρόβλημα με τον Γιάννη Μανιάτη προέκυψε στον Ολυμπιακό, ενόψει της εξαιρετικά κρίσιμης αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για το Champions League.

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων», οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της Τετάρτης (26/11), είναι περιορισμένες. Στην περίπτωση που ο Μανιάτης δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του, ο Μίτσελ Γκονζάλεθ θα υποχρεωθεί σε αλλαγές στο αγωνιστικό του πλάνο, καθώς προόριζε τον ταλαντούχο μεσοαμυντικό για το βασικό του σχήμα.

Ενοχλήσεις νιώθει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα συντήρησης, αλλά εικάζεται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία αναχώρησε για την Ισπανία, απαρτίζεται από τους:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτη, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτη, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ και Γιαννούλης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα