Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το φεστιβάλ χορού της Καλαμάτας

Από την Τετάρτη ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα σηκώσει την αυλαία του στις 14 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 23 του μήνα. Φέτος, το Φεστιβάλ φιλοξενεί οκτώ ξένες και τέσσερις ελληνικές ομάδες σύγχρονου χορού.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται οι ομάδες και οι χορογράφοι Moving Into Dance Mophatong από τη Νότια Αφρική, με χορογράφο την Τζέσσικα Νιούπεν και οι ομάδες των Χελένα Φρανσίν και Όρι Φλόμιν, από τη Σουηδία, της Ισπανο-Ολλανδής Μαρίνας Μασκαρέλ, του Άντι Μπούτρους, Άραβα του Ισραήλ και του Ιταλού, Αντρέα Κοστάντσο Μαρτίνι.

Ακόμα, για μία ακόμη φορά συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, το Εθνικό Χορογραφικό Κέντρο-Μπαλέτο της Λωρραίνης, με τα έργα των Ματίλντ Μονιέ, Τρίσα Μπράουν και Μερς Κάννιγχαμ, το CCN2-Εθνικό Χορογραφικό Κέντρο της Γκρενόμπλ, με του Ρασίντ Ουραμντάν, όπως και η Vertigo Dance Company, με έργο της Νόα Βερτχάιμ και οι ελληνικές ομάδες Κινητήρας, σε χορογραφία Αντιγόνης Γύρα και η Ομάδα Χορού Ζήτα με έργο της Ίριδας Καραγιάν, η Ομάδα Σύγχρονου Χορού «Creo», με έργο της Πωλίνας Κρεμαστά και οι χορογράφοι, Γιάννης Μανταφούνης και Ίφε Μακατάμνυ, από την Ιρλανδία.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα