Ξεκίνησε τη διαπραγμάτευση για Μαυρία ο Παναθηναϊκός!

Πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Χάρη Μαυρία, ή την επέκταση του δανεισμού του, κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στη Σάντερλαντ, μετά από εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου στη διοίκηση.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον αγγλικό σύλλογο να μάθουν τις αξιώσεις τους για την παραχώρηση του διεθνούς παίκτη με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς είναι δεδομένο, πλέον, πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα της νέας τεχνικής ηγεσίας. Τουναντίον, ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει για βασικό τον Χάρη Μαυρία, καθώς θεωρεί πως είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες ακραίους, ενώ προέρχεται και από την ακαδημία του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στην Αγγλία, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει δύο προτάσεις. Η μία αφορά την αγορά του 22χρονου ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων, αλλά με πολλές δόσεις και μπόνους. Η δεύτερη αφορά την επέκταση του δανεισμού του για ένα ή δύο χρόνια ακόμη, με ρήτρα εξαγοράς στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μαυρίας θα αποτελέσει σίγουρα παρελθόν από τη Σάντερλαντ, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της Premier League, ενώ ο Γκας Πογιέτ, που τον είχε επιλέξει πριν δύο χρόνια, αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα