Ξεκίνησε το «παζάρι» για Μιράντα!

Ο ρόλος του μάνατζερ σε μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι τόσο απλός και εύκολος, όσο μπορεί να φαντάζει εκ πρώτης όψεως. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ το διαπίστωσε και μάλιστα με άσχημο τρόπο, γι’ αυτό τρέχει τώρα, να διορθώσει τα… αδιόρθωτα!

Η νίκη επί της Άρσεναλ πρόσφερε ανάσα στον Ολλανδό τεχνικό, ωστόσο το ζητούμενο δεν είναι απλώς ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ο τίτλος. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν χειρίστηκε σωστά το μπάτζετ του καλοκαιριού, ενισχύοντας με πολλές λύσεις την επιθετική γραμμή και αφήνοντας ανοχύρωτη την άμυνα. Η αποχώρηση των Ρίο Φέρντιναντ και Νεμάνια Βίντιτς δεν καλύφθηκε από τις κινήσεις του Φαν Γκάαλ, ο οποίος άφησε την άμυνα με πιο έμπειρο παίκτη, τον 26άχρονο Τζόνι Έβανς!

Πλέον, βασικός στόχος των «μπέμπηδων» είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με έναν ή δύο έμπειρους παίκτες. Το πρώτο όνομα στη λίστα του Ολλανδού είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιράντα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν πρόταση, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, στους Μαδριλένους, για την απόκτηση του 30άχρονου κεντρικού αμυντικού.

Για τον Μιράντα υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τσέλσι, η οποία απέτυχε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, προκειμένου να καλύψει το κενό του Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα