«Ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την επόμενη φάση του Champions League και η γενικότερη μέτρια εικόνα που εμφανίζει η ομάδα στο πρωτάθλημα, έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», η οποία αναμένεται να λάβει σοβαρές αποφάσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν τίθεται θέμα προπονητή, καθώς ο Μίτσελ Γκονζάλεθ χαίρει της απόλυτης στήριξης και εκτίμησης του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ισπανός τεχνικός είναι δυσαρεστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά αρκετών παικτών του, γεγονός που εκφράστηκε με τον αποκλεισμό ορισμένων εξ αυτών από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρωτάθλημα και από την ενδεκάδα στο ματς με τη Μάλμε, στο Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο στόχαστρο έχουν μπει τέσσερις παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία να μεγαλώσει η λίστα. Σε πρώτη φάση πάντως, «υπ’ ατμόν» βρίσκονται ο Αμπιντάλ και ο Ντοσεβί. Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις και για τους Μήτρογλου, Αφελάι, οι οποίοι απολαμβάνουν ιδιαιτέρως υψηλά συμβόλαια και έχουν κοστίσει πολύ ακριβά στον σύλλογο του Πειραιά, αλλά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα! Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θα αναμένει την έκθεση του Μίτσελο Γκονζάλεθ, προκειμένου να σταθμίσει τα δεδομένα και να καταλήξει στις αποφάσεις της.

Στον αντίποδα, ικανοποίηση επικρατεί από την εικόνα που παρουσιάζουν ο Νταβίντ Φουστέρ και ο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν παρουσιάζουν αυξομειώσεις στην απόδοσή τους και αποτελούν μία σταθερή βάση στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μαζουακού, ο οποίος αποκτήθηκε ως ένας σχετικά άσημος παίκτης και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, ανέδειξε το ταλέντο του και έχει πλέον, προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης.

Οι τρεις παίκτες αναμένεται να κληθούν από τη διοίκηση για την ανανέωση και την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους, ώστε να περάσει και το μήνυμα πως όποιος προσπαθεί και αποδίδει, θα ανταμείβεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα