Ξεκινά η αναγέννηση των «κόκκινων» (;)

Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Οι φίλοι της Λίβερπουλ είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους του μεγάλου αγγλικού λιμανιού. Ούτε τον Μέσι να έπαιρναν δεν θα ένιωθαν τέτοια χαρά και ανυπομονησία. Και αυτό διότι πήραν για προπονητή το πιο «καυτό» όνομα της πιάτσας. Τον Γιούργκεν Κλοπ.

Όλοι μα όλοι οι όροι του 48χρονου προπονητή έγιναν δεκτοί. Το συμβόλαιο έχει χρονική διάρκεια τρία χρόνια. Μαζί του θα πάρει τους βοηθούς του, τον Πίτερ Κράβιετς και τον Ζέλικο Μπούβατς. Τις μετεγγραφές θα τις κάνει ο ίδιος και ότι η αρμόδια επιτροπή. Και φυσικά το μπάτζετ θα είναι μεγάλο όπως πάντα, κοντά στις 200.000.000 λίρες! Είπατε τίποτα;

Η διοίκηση των «ρεντς» δεν έφερε καμία αντίρρηση και θα πληρώσει πάνω από 10.000.000 λίρες τον Γερμανό γι’ αυτό το τριετές συμβόλαιο. Και φυσικά δεσμεύτηκε σε χαρτί πως δεν θα του επιβάλει καμία μετεγγραφή. Διότι στο μιλητό το είχε υποσχεθεί και στον Μπρένταν Ρότζερς, αλλά δεν το τήρησε, αφού η Επιτροπή του είχε φέρει τον Μπαλοτέλι, παρά το ότι ο Ρότζερς δεν τον ήθελε.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα και θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση της Λίβερπουλ. Αν δεν καταφέρει και με τον Κλοπ να πάρει το πρωτάθλημα Αγγλίας η Λίβερπουλ, καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα