Ξεκινούν… στίβο μάχης οι υποψήφιοι διαιτητές

Συνήλθε για πρώτη φορά η νεότευκτη διοίκηση εξομάλυνσης της ΕΠΟ και η μεγάλη απόφαση δεν ήταν άλλη από αυτή που αφορά στους πίνακες διαιτητών της ΚΕΔ! Ο Γιώργος Μπίκας εισηγήθηκε την άμεση διεξαγωγή «δοκιμασιών αξιωματούχων αγώνων», δηλαδή διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών (Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Νοέμβρη) και ως εκ τούτου αναβάλλονται τα τεστ που είχαν προγραμματιστεί για τις 5 και 12 Νοέμβρη και αφορούσαν στους υπάρχοντες αξιωματούχους.

Αυτό σημαίνει πως η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί με διαιτητές που βρίσκονται ήδη στους πίνακες, αλλά η μεθεπόμενη με νέες παρουσίες! Ενδιαφέρον έχει να δούμε πόσοι θα «κοπούν» και πόσοι θα είναι οι καινούριοι, αλλά και με ποιον τρόπο θα τιμωρούνται εκείνοι που θα κάνουν κακές διαιτησίες.  Βοηθοί του Μπίκα στην ΚΕΔ ορίστηκαν οι κύριοι Δημήτρης Καλύβας και Γιάννης Τσαχειλίδης.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιάρθρωση όλων των επιτροπών της ΕΠΟ. Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στη Super League και Πρόεδρος στην Επιτροπή Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων ορίστηκε ο Ζήσης Βρύζας. Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στη Football League και Πρόεδρος στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ο Αλέξης Δέδες.

Τέλος, θα προχωρήσει ο έλεγχος στα ταμεία της ΕΠΟ από ορκωτούς λογιστές, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσο, να ξεκαθαρίζει πως η πρόταση αυτή γίνεται με απόλυτο σεβασμό και χωρίς την ελάχιστη διάθεση αμφισβήτησης των ελέγχων εκ μέρους των πρποηγούμενων υπηρεσιών της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα