Ξεκουράστηκε και επιστρέφει!

Το είχε πει ο Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι , μετά το τέλος της σεζόν στη Γερμανία, ότι θα θελήσει να ξεκουραστεί για κάποιο διάστημα. Και δεν έλεγε ψέματα, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να προσεγγίζει γύρω στους δέκα πάγκους…

Τώρα, όμως, που φτάσαμε στα μισά του Σεπτέμβρη και ξεκουράστηκε αρκετά, φαίνεται πως αρχίζει και πάλι να απασχολεί τα ρεπορτάζ. Για την ώρα δύο είναι οι ομάδες που φαίνεται να τον παρακολουθούν. Η μία είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η ρωσική ομάδα με μία μόλις νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της είναι μάλλον απογοητευτική και ο Βίλας Μπόας δεν κάθεται καλά στον πάγκο του. Και επειδή οι Ρώσοι είναι απρόβλεπτοι, δεν θα χρειαστούν πάνω από μία μέρα να αποζημιώσουν τον Πορτογάλο και να φέρουν τον Γερμανό στη θέση του.

Η άλλη ομάδα είναι η Λίβερπουλ. Προφανώς εδώ το κίνητρο είναι πιο μεγάλο για τον Κλοπ, αφού πρόκειται για ένα τεράστιο κλαμπ που βρίσκεται σε λήθαργο κι αν ένας προπονητής καταφέρει να το αφυπνίσει, τότε θα γίνει άγαλμα έξω από το Άνφιλντ, δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου!  Για την ώρα ο Μπρένταν Ρότζερς παραμένει προπονητής των «ρεντς», αλλά η θέση του είναι επίφοβη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα