Ξεσκέπασε τους “Μαχητές” η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου

Στην Αθήνα, επέστρεψε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου η οποία ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και αφού οι συμπαίκτες της την είχαν ψηφίσει πολλές φορές για να είναι υποψήφια. Η νεαρή κοπέλα η οποία έμεινε στο παιχνίδι για πάνω από τρεις μήνες, ξεκαθάρισε ότι είχε βαρεθεί να την βγάζουν υποψήφια οι συμπαίκτες της.

“Άκουγα να λένε πράγματα και να με βγάζουν υποψήφια, ενώ στο Συμβούλιο έλεγαν ότι ήμασταν μία ομάδα. Κι όταν το αιτιολογούσαν έλεγαν πάντα το ίδιο, ενώ όταν ήμασταν στην παραλία, ποτέ δε με είχαν πιάσει να μου πουν τι τους ενοχλούσε. Ωστόσο, καμία συζήτηση δεν είχε γίνει πριν για να μου το πουν και να το αλλάξω. Τους είχα ακούσει να λένε ότι καλά είναι μέχρι εδώ που έχει φτάσει. Μικρή είναι”, σχολίασε η μικρόσωμη “Μαχήτρια” στο “Survivor Πανόραμα” και συνέχισε:

“Με όλους τα πήγαινα πολύ καλά, αν εξαιρέσεις ότι με είχαν στοχοποιήσει και με ψήφιζαν συνεχώς. Σε όλες τις υποψηφιότητες δε με είχαν αφήσει ήσυχη. Την ασυλία την είχα αφιερώσει σε όλους όσοι με είχαν ψηφίσει και με είχαν κρατήσει στο παιχνίδι. Με στήριξαν και με κράτησαν εκεί”.

Αναφερόμενη στον Ορέστη Τσανγκ ο οποίος την ψήφιζε συνεχώς υπογράμμισε: “Εκτός από τον Ορέστη, τα αγόρια δεν ήθελαν να κρατήσουν τα κορίτσια μέσα για πολύ καιρό. Όταν έβγαλε την Ειρήνη υποψήφια ο Τσανγκ είχα μείνει, έλεγα δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε ψηφίσει και τον Πάνο ο Ορέστης.

Στις αρχές τα πήγαινα πολύ καλά τον Κωνσταντίνο επειδή του θύμιζα την αδερφή του. Μετά όμως στην πορεία, το χάσαμε λίγο, ειδικά όταν τον έβγαλα υποψήφιο. Ήταν λίγο πιο οξύθυμος όταν πεινούσε. Είχα συμβιβαστεί με την πείνα εγώ”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα