«Ξεσκαρτάρουν» τους πρώην…

Μπορεί η Επιτροπή Εξομάλυνσης να έχει χάσει τον λογαριασμό στις παραβάσεις της ελληνικής νομοθεσίας, ωστόσο δεν παραλείπει να στείλει το μήνυμα της «εξυγίανσης» που κατά τη δική της άποψη συντελείται με τον εξοστρακισμό υπαλλήλων της Ομοσπονδίας που υπηρέτησαν το προηγούμενο καθεστώς.

Ο λόγος για τον υπάλληλο της ΕΠΟ Χρήστο Υφαντή, ο οποίος με προϋπηρεσία 20 περίπου ετών στην Ομοσπονδία απελύθη λόγω κατάργησης της οργανικής θέσης που κατείχε. Δηλαδή, ο υπάλληλος των υποδίκων προέδρων Β. Γκαγκάτση, Σ. Πιλάβιο, Γ. Γκιρτζίκη, Γ. Σαρρή, που ήδη παραπέμπονται σε κακουργηματική δίκη, «αβαντάριζε» τους προαναφερόμενους προέδρους, λες και είχε τη δυνατότητα να αρνηθεί οποιαδήποτε υπόδειξή τους.

Βέβαια ο λόγος που απελύθη, όπως διαρρέουν στην ΕΠΟ οι νέοι επικοινωνιολόγοι Αλέξης Δέδες και Ιάκωβος Φιλιππούσης διέρρεε ειδήσεις στον Βάιο Μπαλάφα του «γαύρου», εφημερίδα για την οποία ο πρώην εργοδότης του Φιλιππούση, Σταύρος Κοντονής, βγάζει σπυράκια μόνο στο άκουσμά της.

Σίγουρα ο Χρήστος Υφαντής δεν είναι το καλύτερο παιδί. Δεν γίνεται όμως ο Βασίλης Γκαγκάτσης –που κάθεται στο εδώλιο– να γίνεται διευθύνων σύμβουλος της SuperLeague, και ο πρώην υπάλληλός του Χρήστος, που απηλλάγη από κάθε κατηγορία στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης, να απολύεται…

 

Γλιτώνει –προς το παρόν– ο Παυσανίας

 

Η προσπάθεια για «συνταξιοδότηση» του Παυσανία Παπανικολάου τελικώς δεν ευοδώθηκε, τουλάχιστον προς το παρόν. Η αντιπολίτευση, μέσω Μελισσανίδη, είχε διαμηνύσει στους αρμοδίους ότι δεν επιθυμούσε την παραμονή του Παυσανία στη θέση του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ.

Η αντίδραση ωστόσο της FIFAκαι UEFA, που επί σειρά ετών είχαν άμεση και έγκυρη πληροφόρηση από το υψηλόβαθμο στέλεχος, δεν επέτρεψαν την εκπαραθύρωσή του, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Δέδες, που είχε προβάρει το κοστούμι του εκτελεστικού γραμματέα, να περιοριστεί στον τίτλο του γραμματέα του Δ.Σ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα