Ξεσπάει ο Μάρκος: «Είναι μηνύσιμα όσα λέγονται»

 

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες, με πρωταγωνιστές τον Μάρκο Σεφερλή και τον «Αγάπη μόνο», Τάσο Ποτσέπη. Αν και ο ηθοποιός-παρουσιαστής του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχτεί μέσα από την εκπομπή του «Ραντεβού», όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του κατά του αγοριού που καθιερώθηκε ως «Αγάπη μόνο», αντί να του λέει και ευχαριστώ, τον βρίζει και από πάνω.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να ανεβάσει στο Δελφινάριο τη θεατρική παράσταση «Αγάπη μόνο», ποζάροντας στην αφίσα του με τα μπράτσα και τον τρόπο που ανάδειξαν τον εμπνευστή της ατάκας που έγινε σλόγκαν. Και ενώ πολλοί θεώρησαν ότι ο νεαρός άντρας θα έδινε το παρών του στην παράσταση του καλοκαιριού, όπως ξέσπασε στην εφημερίδα Freddo, η συνεργασία τους «ναυάγησε» πριν καν σαλπάρει και τα χρήματα ήταν αιτία. Ο Τάσος Ποτσέπης θεώρησε την αμοιβή του χαμηλή ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του και η διαμονή του στο ξενοδοχείο, αφού δεν μένει μόνιμα στην Αθήνα. Ο μάνατζερ του δε, ήταν καταπέλτης κατά του Μάρκου Σεφερλή.

Ο τίτλος του έργου είναι η ατάκα του Τάσου που τον έκανε γνωστό και η αφίσα που έχουν βάλει απεικονίζει στην ουσία το σώμα του Τάσου και έχει βάλει ο Σεφερλής το δικό του πρόσωπο. Του πρότεινε να είναι μαζί του στη σκηνή ,όμως τα χρήματα ήταν πάρα πολύ λίγα! Του έδινε 1.500 μέχρι 1.800 ευρώ, αλλά το παιδί δεν έχει σπίτι στην Αθήνα και έπρεπε να πληρώνει ξενοδοχείο. Δεν του έδινε παραπάνω ο Σεφερλής ,επειδή είναι γνωστό ότι είναι τσιγκούνης και δεν κατέληξαν σε συμφωνία».

 

«Τούρκος» έγινε ο Μάρκος Σεφερλής όταν διάβασε τις αρνητικές δηλώσεις των δύο αντρών προς το πρόσωπό του. Η απάντησή του μέσω της ίδιας εφημερίδας που έγιναν οι αρνητικές δηλώσεις ήταν άμεση.

«Θα μπορούσε απλά να πει ένα «ευχαριστώ» που του δόθηκε η ευκαιρία να βγάζει χρήματα μέσα από το «Ραντεβού». Αυτά που λέγονται προς διαφήμιση του παιδιού, είναι και μηνύσιμα, δεν μπορούν να εκθέτουν κόσμο. Δεν έγινε καμία συζήτηση. Όσο για τον τίτλο, και όταν έκανα τον «Σουλεϊμάν» δεν ζήτησα να παίξει ο Σουλεϊμάν.» απάντησε ο Σεφερλής.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα