Ξεσπάθωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Στις ευρωπαϊκές μεσογειακές χώρες δεν μας αρκεί να παρακολουθούμε μόνο το ποδόσφαιρο, θέλουμε να μαθαίνουμε και το παρασκήνιό του. Τα δικά μας τα γνωρίζουμε, τα ίδια και των Ιταλών, αλλά και στην Ισπανία υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από τις μικρές και τις μεγάλες ιστορίες των παραγόντων.

Ένα πρώην μέλος της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης, αθλητικός διευθυντής συγκεκριμένα, και νυν δημοσιογράφος-συγγραφέας, Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιάν, εξέδωσε βιβλίο με ιστορίες γύρω από τον εμβληματικό πρόεδρο της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, οποίες αγγίζουν διάφορες προσωπικότητες της Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ των οποίων και ο Μίτσελ, ο οποίος σχεδόν… χλευάζεται από τον Πέρεθ, διότι αποτελούσε ένα τιμ πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας που με το όνομά τους προσπαθήσουν να κερδίσουν λεφτά από τη Ρεάλ, μιλάμε για πολλά εκατομμύρια, απλά για να μετέχουν στο σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο:  «Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτοι. Μου επιτρέπεις να σου πω την αλήθεια; Ο Μίτσελ και ο Μπουτραγκένιο πιστεύουν πως θα τους τα «σκάει» η Ρεάλ μέχρι να πεθάνουν. Και οι άλλοι το ίδιο: Ο Σαντσίς και ο Βάσκεθ. Δεν τους ενδιέφερε τίποτα. Αρκεί να βγάζουν 100 εκατομμύρια το χρόνο από τη Ρεάλ. Πρώτα ήρθε ο Μπουτραγκένιο, που μου ζήτησε 100 εκατομμύρια. Μετά ήρθε ο Μίτσελ και του είπα να του δώσω 50 εκατομμύρια και μου απάντησε να πάω να γ…. Και μου λέει «είναι δυνατόν να πάρω 50 εκατομμύρια;». Ο Μίτσελ είναι ένας τύπος που δεν έχει κάνει τίποτα για τη Ρεάλ και σαν προπονητής μας υποβίβασε κιόλας. Είναι απατεώνας»

Δεν παρέλειψε να γράψει για το πόσο ανίκανος προπονητής είναι ο Ο Ντελ Μπόσκε και να υποβιβάσει την αξία του Κασίγιας: «Δεν κάνει για προπονητής και ο Κασίγιας δεν κάνει για τη Ρεάλ. Εγώ τα λέω και σε κάποιους ακούγεται άσχημα. Δεν έχω καμία εμμονή με τον Ντελ Μπόσκε, ειλικρινά, αλλά αυτός δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Τους καλούς προπονητές, όπως και τους καλούς παίκτες, τους θέλουν πολλές ομάδες. Ο Ντελ Μπόσκε δεν είχε καμία ομάδα, διότι απλά δεν είναι προπονητής. Δεν διαθέτει κανένα προσόν, ούτε γυμναστική δεν ξέρει, πόσο μάλλον στρατηγική ή πώς να ηγηθεί μιας ομάδα;»

Υπάρχει στο βιβλίο αναφορά και τη συμπεριφορά του Φίγκου: Όλα τα άσχημα στη Ρεάλ άρχισαν κυρίως μετά την άφιξη του Φίγκο. Έγινε κολλητός με τον Ραούλ και οι δυο τους έκαναν ό,τι ήθελαν στα αποδυτήρια. Αυτοί έκαναν κουμάντο, είναι ξεκάθαρο! Ο Φίγκο χαλούσε τα αποδυτήρια, είναι ένας μαλάκας, όπως και ο Ραούλ. Ο Βιθέντε δεν είχε κανένα λόγο»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα