Ξεχώρισε (ως συνήθως) ο Γιάννης στην ήττα των Bucks

Κόντρα σε μία ομάδα που προσάρμοσε την άμυνά της πάνω του και του επέτρεψε μόνο κάποιες μετρημένες διεισδύσεις μέσα στην ρακέτα, ο Γιάννης Αντετοκούμπο κατάφερε και πάλι να ξεχωρίσει. Οι Milwaukee Bucks, ηττήθηκαν από τους Detroit Pistons με 98-83 και ο Έλληνας σταρ πέτυχε 17 πόντους, είχε 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 τάπες.  Δεν ήθελε πολύ για να πετύχει το πρώτο του τριπλ-νταμπλ  για φέτος.

Ο Γιάννης έπαιξε λιγότερο από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια και εμφάνισε και δείγματα κούρασης, καθώς οι Bucks είχαν παιχνίδι και την προηγούμενη μέρα! Ωστόσο, εκείνος ήταν που με επτά σερί πόντους στο δεύτερο ημίχρονο έφερε την ομάδα του σε απόσταση βολής, πριν πάρουν ξανά οι Pistons προβάδισμα μεγαλύτερο των δέκα πόντων, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους.

Ο Αντετοκούμπο ήταν μάλλον άστοχος (4/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/6 βολές), αλλά τις περισσότερες προσπάθειες τις πήρε από μέση και μακρινή απόσταση, καθώς η παρουσία του Ντραμόντ (23 ριμπάουντ!) κάτω από το καλάθι του Detroit και γενικώς η ασφυκτική άμυνα των Pistons που θυμίζουν ομάδα από τα παλιά, δεν επέτρεψαν στους Bucks να γίνουν ποτέ ιδιαίτερα απειλητικοί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα