«Ξηλώνεται» το τιμ Ίβιτς στον ΠΑΟΚ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι… εκκαθαρίσεις στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ που προφανώς θα στελεχωθεί με νέα πρόσωπα που δεν θα έχουν σχέση με την εποχή Ίβιτς, η αποχώρηση του οποίου από την τεχνική ηγεσία συμπαρέσυρε ήδη όλους τους άμεσους συνεργάτες του.

Αν ρίξει κανείς μία ματιά στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ θα διαπιστώσει ότι εκτός από αυτό του Σέρβου τεχνικού, έχουν αφαιρεθεί ακόμη τα ονόματα των συμπατριωτών συνεργατών του και συγκεκριμένα:

– Του βοηθού προπονητή, Μίλος  Βεσελίνοβιτς

– Του γυμναστή, Πέταρ Μιλκάνοβιτς

– Του υπεύθυνου αποκατάστασης, Νέναντ Κοβάτσεβιτς. Ακόμη, αφαιρέθηκε το όνομα του γυμναστή τερματοφυλάκων Χρήστου Κελπέκη.

Παραμένουν ακόμη τα ονόματα του δεύτερου βοηθού Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (άρχισε την καριέρα του μαζί με τον Ίβιτς στις υποδομές), του δεύτερου γυμναστή Βασίλη Καναρά, του αναλυτή αντιπάλων Γρηγόρη Καβαλιεράτου και του αναλυτή του συστήματος VIS TRAC Κυριάκου Τσιτιρίδη. Επίσης, συνεχίζει στο πόστο του ως τιμ μάνατζερ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Τέλος, συνεχίζει και το ιατρικό τιμ υπό τον Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος είχε αρχίσει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ διέψευσε τη Δευτέρα (12/6) τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει καταθέσει πρόταση στον Ιταλό Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα