Ξυλοδαρμός 46χρονου από δύο αδέρφια στον Έβρο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, έλαβε χώρα στη Νέα Βύσσα Έβρου, καθώς δύο αδέρφια φαίνεται ότι ξυλοκόπησαν άγρια έναν 46χρονο. Όπως αναφέρει το evros-news.gr, ο 46χρονος ιδιοκτήτης καφενείου, είχε παραπονεθεί επανειλημμένα ότι ο ένας εκ των δύο, είχε συχνά προβληματική συμπεριφορά με αποτέλεσμα να του διώχνει τους πελάτες.

Ο τελευταίος είχε προχωρήσει σε καταγγελία, ενώ ο καταγγελθείς είχε συλληφθεί αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με τον 46χρονο, χθες,  Κυριακή ο ένας από τα δύο αδέρφια επισκέφθηκε πάλι το καφενείο, και άρχισε με την συμπεριφορά του να διώχνει τους πελάτες.

Όπως υποστηρίζει ο καφετζής, πήρε το αυτοκίνητο του κατευθυνόμενος στην οικία των αδερφών, η οποία είναι απομονωμένοι, με σκοπό να του ζητήσει τον λόγο. Τότε όμως ο δράστης, μαζί με τον αδερφό του άρπαξαν τον 46χρονο, τον έδεσαν σε ένα δέντρο και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν. Ο τελευταίος ξεκίνησε να ουρλιάζει αλλά μάταια καθώς δεν υπήρχαν κοντινά σπίτια.

Εν τέλει, κατάφερε να λυθεί και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως τον άρπαξαν και τον ξαναέδεσαν, συνεχίζοντας να τον χτυπούν. Αυτός τελικά πρόλαβε και κάλεσε τον τοπικό Αστυνόμο και επενέβη.

Την υπόθεση εξετάζει, η αστυνομία κάνοντας προανάκρισης ενώ τα δύο αδέρφια υποστήριξαν ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου, νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο της ζωής του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα