Ξύπνησε αργά, αλλά σαρώνει στο πέρασμά του

Απίστευτη είναι η εξέλιξη του 29χρονου Μαροκινού επιθετικού Αϊτίφ Σεϊσού και δεν είναι παράξενο που ξαφνικά αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γκρουπ των ενδιαφερόμενων ομάδων μπήκε εσχάτως και ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες δείχνουν διάθεση να προσφέρουν κοντά στα 5.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, καθώς βλέπουν σε αυτόν έναν παίκτη με απίστευτη δυναμική, είτε όταν αγωνίζεται ως φορ (όπου σκοράρει ανελλιπώς), είτε ως αριστερό εξτρέμ, που δίνει ασίστ με το κιλό!

Ο Μαροκινός δεν κατάφερε να προσφέρει στην Νανσί (παρά το ότι στη β’ ομάδα ήταν καλός) και πήγε το Γενάρη του 2015 στην Μπούργκας Τσερνομόρετς. Με τη συνδρομή του στη β’ γύρο οδήγησε τη βουλγάρικη ομάδα στην καλύτερη θέση της σύντομης ιστορίας της (4η) καθώς σκόραρε δέκα φορές σε 15 αγώνες! Στη συνέχεια, τον εντόπισε η Σίβασπορ και στην Τουρκία εδώ και μία τριετία κάνει όργια.

Με 42 γκολ και 24 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αναδείχθηκε το 2014 πρώτος σκόρερ, δεκαπλασίασε το κασέ του (αξίζει πέντε εκατομμύρια) και το κυριότερο, μπορεί και παίζει τόσο αριστερά, όσο και ως σέντερ φορ. Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, με τον Ολυμπιακό να δείχνει διάθεση να ρισκάρει. Άλλωστε, πριν από λίγες εβδομάδες έδινε 10 εκατομμύρια για τον Καρίγιο. Το αρνητικό στην περίπτωση του Μαροκινού είναι η ηλικία του, αφού δεν είναι εύκολο να έχει μεταπωλητική αξία

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα