Οδεύει προς διάλυση ο Ολυμπιακός Βόλου

Μία ακόμη ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς τη διάλυσή της. Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται ένα βήμα πριν τον «γκρεμό», καθώς οι παίκτες προχωρούν σε ομαδικές προσφυγές, ενώ η διοίκηση εξέδωσε δήλωση αποχώρησης.

Η προσωρινή διοίκηση απηύθυνε κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ και να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η λέξη «επένδυση», βέβαια, αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο για το άθλημα στην Ελλάδα, καθώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που ασχολούνται σοβαρά και επενδύουν πραγματικά.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι σκληρή. Τη Δευτέρα εκδικάστηκαν κατά των Βολιωτών οι προσφυγές των Καραμανλή (13.300 ευρώ), Γουόρντετ (15.300), Νικολόπουλου (6.000), Ντάσιου (22.100), Τσιλιγκίρη (16.100) και Χιντζίδη (2.040).

Αν δεν βρεθεί λύση και διαλυθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μέσα σε έναν χρόνο η πόλη της Μαγνησίας θα έχει χάσει και τους δύο συλλόγους της από τις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς πέρυσι είχε διαλυθεί η Νίκη Βόλου, εγκαταλείποντας το πρωτάθλημα της Super League στο οποίο συμμετείχε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα