Οδεύει προς Μπάρτσα ο Φώτης Κατσικάρης!

 

Το συμβόλαιο του Φώτη Κατσικάρη με την Εθνική μας ομάδα ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι κι αν θελήσει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να του το ανανεώσει, θα πρέπει να κάνει μία καλύτερη πρόταση από αυτή της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί έχουν μιλήσει και μία και δύο φορές με τον ατζέντη του Φώτη Κατσικάρη και έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος ξεκίνησε προ 18ετίας ως βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ, πανηγύρισε στο πλάι του Σάκοτα το πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και ένα Eurocup και όλα πήραν το δρόμο τους, μέχρι να γίνει προπονητής σε ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης, του ισπανικού (πρώτα στη Βαλένθια, μετά στην Μπιλμπάο και τη Μούρθια).
Ο κορυφαίος προπονητής του Eurocup το 2013 γνωρίζει την ισπανική πραγματικότητα και είναι… Έλληνας. Ότι καλύτερο για την Μπαρτσελόνα, που θέλει έναν άνθρωπο να γνωρίζει την ισπανική λίγκα, αλλά να προέρχεται και από μία καλή σχολή προπονητών, την… καλύτερη των τελευταίων ετών, την ελληνική.

Να σημειωθεί πως ο Φώτης Κατσικάρης, αν αναλάβει την Μπαρτσελόνα, δεν θα συνεχίσει στην Εθνική ομάδα, καθώς δεν θα είναι εφικτό.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα