“Οδηγήθηκα ναρκωμένος στις φυλακές Δομοκού”

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Βασίλης Τζωρτζάτος. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν με επιστολή του στο ‘Έθνος” αναφέρεται ωστόσο  στις συνθήκες μεταγωγής και κράτησης στις συγκεκριμένες φυλακές τονίζοντας πως “τον νάρκωσαν” για να τον μεταφέρουν στο Δομοκό. 

Παράλληλα χαρακτηρίζει ελεγχόμενη τη «νεοτρομοκρατία» στην Ελλάδα.

Ειδικά για τη μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού ισχυρίζεται:

«Οδηγήθηκα στις φυλακές Δομοκού ναρκωμένος μετά από εντολή της επόπτη εισαγγελέως της Φυλακής Κορυδαλλού. Ξύπνησα μετά από 40 ώρες. Εκτός από τους επικίνδυνους κρατούμενους, εμένα και τον Γιωτόπουλο, μετέφεραν στην πτέρυγά μου 20χρονο Πακιστανό από τις φυλακές, ο οποίος έχει τελειώσει το δημοτικό σχολείο και σπούδαζε στο Γυμνάσιο.

Επίσης δεύτερο Πακιστανό, πάλι από τις φυλακές ανηλίκων, ο οποίος και αυτός πήγαινε στο δημοτικό σχολείο. Αλβανός που παρακολουθούσε πέντε χρόνια το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ και αυτός μεταφέρθηκε στον Δομοκό. Επίσης 25χρονος Ρουμάνος που αποφυλακίζεται σε δύο χρόνια και αυτός στον Δομοκό. Πέντε Πακιστανούς που έχουν κατηγορηθεί για την απαγωγή 180 συμπατριωτών τους που βρισκόντουσαν σε κτίριο και οι 180 οι δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν και αυτοί στον Δομοκό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα