Οικογενειακά δράματα στο παλάτι: Η αδερφή της Μέγκαν ρίχνει «καρφιά» στον Χάρι

 

Πυρ και μανία έγινε η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάντθα Γκράντ, με δήλωση που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Χάρι αναφερόμενος στα πρώτα Χριστούγεννα της Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια είπε: «Έκανε εξαιρετική δουλειά. Θα μπει σε αυτή την οικογένεια και υποθέτω πως είναι η οικογένεια που δεν είχε ποτέ».

Και αυτή ακριβώς η φράση ενόχλησε όπως φαίνεται την αδελφή της ηθοποιού που απάντησε με τον εκνευρισμό της να είναι εμφανής.

«Είχε μια μεγάλη οικογένεια που πάντα ήταν δίπλα της», είπε η Σαμάνθα, η κόρη του πατέρα της Μέγκαν  και ετεροθαλής αδελφή της αντιδρώντας στη συνέντευξη του πρίγκιπα.

«Το σπίτι μας ήταν πολύ φυσιολογικό και όταν ο μπαμπάς και η Doria χώρισαν, όλοι το καταφέραμε έτσι ώστε να ήταν σαν να είχε δύο σπίτια. Κανείς δεν αποξενώθηκε, ήταν απλά πολύ πολυάσχολη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι η Γκράντ είναι παιδί από τον πρώτο γάμο του πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ. Ο Τόμας και η μητέρα της ηθοποιού Ντόρια, χώρισαν όταν η Meghan ήταν έξι ετών.

 

Η Γκραντ είπε επίσης ότι θα αποκαλύψει περισσότερα στο βιβλίο που σχεδιάζει να γράψει. Και κάπου εδώ καταλαβαίνουμε όλοι πως αυτή η αδελφή θα μιλάει αρκετά από εδώ και πέρα και έχει και λόγο που θα το κάνει…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα