Οικονομικός ελεγκτικός μηχανισμός στη Super League

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Live Sport», η λήψη μέτρων για την επόμενη μέρα φαντάζει απαραίτητη από τη στιγμή μάλιστα, που η αδειοδότηση που υπάρχει μέχρι σήμερα δεν εξασφαλίζει την οικονομική φερεγγυότητα μιας ομάδας για να λάβει μέρος χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί μπορεί να εξασφάλισαν το καλοκαίρι την πολυπόθητη άδεια, αλλά μετά από τρεις μήνες «έσκασαν» σε σημείο να τους αφαιρούνται βαθμοί και επιπλέον μην ορίζεται το ματς με τον Ατρόμητο.

«Θέλουμε να βάλουμε κι άλλα… διόδια για να συμμετέχει μία ομάδα στο πρωτάθλημά μας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε πως όλες οι ομάδες θα είναι φερέγγυες ως προς τις πληρωμές τους.

Αν δεν έχουν λεφτά, θα κόβονται στα… διόδια», λέγεται στη Super League και στην εν λόγω συνάντηση θα αποφασιστεί ποια θα είναι αυτά τα… διόδια που μπορούν να επιβληθούν.

Ο Γιώργος Μποροβήλος θα επιμείνει να δημιουργηθεί ένας ελεγκτικός μηχανισμός για τα οικονομικά των ΠΑΕ, ο οποίος θα κρίνει αν μία ομάδα μπορεί να φανεί συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα